Om mig

Jeg er fotograf med mange år på bagen og har en passion for at tage billeder.

Passionen for fotografiet, er at skabe billeder der skiller sig ud fra mængden, og som opfylder dine ønsker.

Jeg har taget mange kurser omkring fotografering, for at dygtig gøre mig. Det seneste er Photography Business Bootcamp 2016

Jeg fotograferer alt fra gravide, baby, børn, familie, bryllup, portræt, konfirmation, erhverv m.m, hvor minderne skal bevares.

Jeg lejer mig ind i et fotostudie i Rødovre, hvor der kan skabes kreative muligheder, så dit foto bliver personligt og unikt. Det er dog ikke altid, at der kan bookes tid lige som du ønsker det. Så finder vi bare en løsning.

Ligeledes tager jeg gerne ud på locations, når dette kræves.

Jeg sætter en ære i at skabe nogle smukke minder af livets højdepunkter, som man ønsker at bevare og tage frem, igen og igen.

Hos Cover4you.dk skabes der billeder med sjæl og personlighed, og der er altid god tid til den enkelte kunde, og på den måde tror jeg, man får de bedste resultater og de naturligste smil frem.

Er du under 18 år, skal du have forældre/værge accept.

TFP

Ind imellem laver jeg et photoshoot, så modellen og jeg kan øve, og der fotograferer jeg efter TFP

TFP betyder
Det dækker over flere oversættelser Time for Print, Time for Portfolio, Time for Photo.
Det betyder frit oversat Tid for Billeder. Tanken med TFP er, at der ikke er nogle økonomiske forudsætninger imellem fotograf og model. Så fotoshootet er altså gratis. ønsker man billederne på print, kommer det til at koste.

Skriv til info@cover4you.dk for flere oplysninger.

Han har taget de smukkeste billeder af vores datter og af vores familier! Tager sig god tid, stresser ikke igennem, kan klart anbefale ham!
Catrine Mercedes Olsen
Privat person
Super god service, vendligsindet. Fotograferingen foregik på vores premisser. Kan kun anbefales.
Jesper Mätzke
Maler
Super billeder du har taget. Nogle af billederne grinte jeg af, da Lucas laver en masse sjov. Og Emilie ligner en model, der reklamere for Calvin Klein.
Louise
Privat person
Da jeg ankom til stedet hvor billederne skulle tages, blev jeg venligt budt inden for. Efter formalia var bragt iorden, kunne vi gå igang. Der blev taget ca.20-30 billeder og af disse fik jeg tilsendt 8 stk, som er virkelig flotte. Som en amatør fotograf (mig selv) må jeg sige at der er virkeligt styr på forløbet, fremragende lys, gode vinkler og forhold. Absolut en anbefaling værd.
Kim Laustsen
Privat person