Priser på Boudoir fotografering

BoudoirBoudoir – morgengave – polterabend

Få de flotteste sensuelle Boudoir billeder af dig selv og overrask din udkårende. altid en kærkommen gave.

Boudoir fotografering er en form for fotografi med pikante undertoner uden det bliver for meget. Det er vigtigt, at billederne forbliver stilfulde men også lidt sensuelle.

For mig handler boudoir fotografering om at skabe små kunstneriske fotos af kvindekroppen. Det handler ikke om at lave vulgære eller pornografiske billeder. Det skal laves på en måde, så man kan vise dem frem, uden andre vil tænke det er “for meget”. Sensuelle billeder, er som ordene siger, billeder med et sensuelt look, de skal fremhæve skønheden ved kroppen, sætte de smukke former i fokus og med spændende lyslægning, fremhæve de bedste sider.

Mange giver sin kommende mand en morgengave i form af en serie boudoir-billeder. Det kan også sagtens være en jule- eller fødselsdagsgave.

Billederne kan være for ens egen skyld, fordi det kunne være sjovt og udfordrende at prøve.

En boudoirserie kan også bruges som en sjov og spændende aktivitet til polterabend.

OBS: Hvis du gerne vil fotograferes i undertøj er det pænest hvis BH og trusser matcher. Der bliver fotograferet i dit eget hjem, evt. i soveværelset på sengen eller i stuen på sofaen. Vi kan også fotografere i et studie for en mer pris på kr. 595,-

Der kommer minimum 10 færdige billeder ud af et foto-shoot. Du får alle billederne i digital form, via et download link.

Pris: 1.295,- kr.

Udtrykket “boudoir” er også en genre af fotografering. Typisk skudt i en fotografs atelier eller hotel suites, er det blevet moderne at skabe et sæt af sanselige eller seksuelt orienteret billeder af kvinder.

Kontakt mig her