Erhvervsfoto

Erhvervsfoto

Model

Jeg laver stort set alle typer af erhvervsfoto, men har dog valgt at specialiseret mig indenfor portrætfotografering – både i studie og i arbejdsmiljøer.

Erhvervsfotografering kan være alt fra medarbejderportrætter over produktfotos til events og miljø.

 

Profesionelle medarbejderportrætter kan give en hjemmeside et langt bedre udtryk. Tænk over det – hvis du kommer ind på en hjemmeside, hvor medarbejderne præsenteres i dårligt lys, slørede billeder og med helt skæve farver, så ser det bare ikke helt så lækkert ud, som hvis billederne var ensartede, teknisk flotte og med god kontakt til beskueren. Det giver din hjemmeside et mere professionelt udtryk, og det giver værdi til hele din virksomhed.

Medarbejderportrætter kan naturligvis også finde vej til visitkort, brochurer, sociale medier og måske endda til pressen. I medierne er det faktisk overraskende let at få mere spalteplads til sit budskab, hvis man kan levere flotte billeder, så mediet ikke behøver sende en fotograf.

Erhvervsfotografering kan også være eventfotografering til jubilæumsfesten, dokumentation af en workshop eller et foredrag, produktfotografering eller miljøbilleder fra kontoret.

Jeg kan tilbyde erhvervsfotografering både i studie og på location ude hos jer. Det gør ikke noget, om det er 2 eller 200 medarbejderportrætter, det vigtigste er, at vi i fællesskab finder den rette stil til netop jeres virksomhed – og derefter får præcis de billeder, som både virksomheden og medarbejderne sætter pris på.

Kontakt mig gerne for yderligere info og priser – jeg står altid til rådighed for et uforpligtende møde om jeres fotografbehov.

 

PRISER PÅ ERHVERVSFOTOGRAFERING

Erhvervsfotografering tages ude hos jer.

DKK. 600,- pr. stk.

Sort/hvid eller farver

Altid skudt på matriklen

Spar tid og penge

Klar til webbrug

Ideelt til print/tryk

Alle redigerede billeder bliver leveret i fuld opløsning klar til print og uden vandmærke

Prisen forudsætter en mindste bestilling på kr. 3500,- pr. opgave.

Tag gerne kontakt for yderligere oplysninger.

Erhvervsfotografering kan også være eventfotografering til jubilæumsfesten, dokumentation af en workshop eller et foredrag, produktfotografering eller miljøbilleder fra kontoret.

Jeg tilbyder fotografering på location ude hos jer. Det gør ikke noget, om det er 2 eller 200 medarbejderportrætter, det vigtigste er, at vi i fællesskab finder den rette stil til netop jeres virksomhed – og derefter får præcis de billeder, som både virksomheden og medarbejderne sætter pris på.

Kontakt mig gerne for yderligere info og priser – jeg står altid til rådighed for et uforpligtende møde om jeres fotograf behov.

Kontakt mig her